Gresskarfrø – spirer i full fart!

Jeg har aldri prøvd å dyrke gresskar før, men i år vil jeg prøve! Jeg var innom Plantasjen , og der hadde de 2-3 forskjellige typer frø. Jeg tok med den som het Uchiki Kuri (http://www.plantasjen.no/gresskar-uchiki-kuri-200020020-no), bare fordi den så fin ut 🙂 

På nettet leste jeg at man burde legge frøene i vann natten over. Jeg gjorde det kun et par timer, før jeg trykket de et par cm ned i jorda. Spissen skulle ned. I formiddag så jeg at første lille plante allerede brøt seg gjennom jorda, og jeg måtte ta bilde. 


Deretter var jeg ute en tur på ettermiddagen, og når jeg kom tilbake ble jeg overrasket over hvor fort den kom! Da så den allerede slik ut.


Kunne jo nesten se den vokse, jo! Nå er jeg spent på fortsettelsen. Det var sju frø i pakka, og jeg plantet like godt alle…. De tar visst opp til et par kvadratmeter hver, så jeg får nok greie meg med å plante ut de 3-4 sprekeste. Her i Molde må jeg nok vente til juni før jeg setter de ut, da de krever mye varme. Jeg har tenkt å prøve å ha de i store kasser. Oppdaterer om «prosjekt gresskar» senere 😃 Spennende!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s