Fint med rosa nyanser mot hvitt! 

Jeg er ikke helt «rosa-typen», men gjør så absolutt et unntak når det gjelder blomster 😃 Jeg synes rosa blomster mot hvite vegger er nydelig, forfriskende og sommerlig. Dagens lille runde i hagen ga flere eksempler. 

Først min manns rose. Han har fødselsdag i slutten av juli, og fikk noen rosebusker i presang den sommeren vi flyttet inn for 4 år siden. De står mot den hvite murveggen på garasjen. Langs veggen der har vi nesten bare rosa blomster 😃   

Ved siden av er de første blomstene på høstfloksen i ferd med å titte frem. 

Og den rosa astilben er veldig fin nå. Bak sees en klematis jeg ikke vet hva heter. Den har rosa/lilla blomster. Det er massevis av knopper på den. Håper den vil blomstre fra nå og til frosten kommer!   

Ved verandaen, over nedgangen til kjellerboden, har jeg en rosa surfinia. Den er kjøpt på Haukebø Gartneri. De er veldig flink med surfinia, synes jeg. Jeg burde nok ha vært flinkere til å plukke visne blomster på den, men siden jeg da enten må henge over verandarekkverket eller finne en stige eller krakk så blir det ikke. Og det går helt greit allikevel. Den har ikke stoppet å blomstre for det. Jeg har gitt den stor potte med god jord (mye kugjødselkompost). Den har takket for det! 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s